Demo aanvragen

Diensten

Wij regelen het. Onze drive is onze kracht! Daar zit energie in. We willen het maximale uit onszelf halen en zijn bekend met de mindset die daarvoor nodig is. Wij weten hoe we voor jou het beste resultaat kunnen bereiken. Bij Infinity Media willen we dat onze klanten op zo'n manier geholpen worden met hun vraag dat de oplossing boven verwachting is. We zetten altijd een stap extra om jou als klant positief te verrassen. Dit doen we door te investeren in moderne software, in professionele hardware en in mensen met de juiste skills en door bewust te kiezen voor een persoonlijke benadering. Alles om te garanderen dat je bij ons aan het beste adres bent. Waarvoor kun je bij ons terecht:

healthcare-clinics-should-have-digital-displays.png

Wachtkamerschermen

Bereik patiënten in de wachtkamer

De wachtkamer is een ideale gelegenheid om patiënten te voorzien van informatie. Dit kan bijvoorbeeld informatie zijn over actuele thema's, nieuws, partners en wachttijden. Tevens zien wij steeds vaker ook Narrowcasting worden ingezet om het personeel te informeren. Als het tonen van informatie op een zorgvuldige wijze gebeurt, geeft dit een positieve beleving. Infinity Media faciliteert en ondersteunt je bij het gehele proces.

Ontdek de mogelijkheden
healthcare_hero_x2.png

Websites

Een veilige website, eenvoudig te bedienen en gekoppeld met het wachtkamerscherm

Infinity Media realiseert, samen met haar partners, kwalitatief hoogwaardige websites en combineert dit met een zeer service gerichte manier van werken. Wij erkennen het belang van een veilige en goed werkende website. Dat is wat wij voor je realiseren. Een website die past bij de uitstraling van de organisatie en die makkelijk up-to-date te houden is. Daarnaast zien wij steeds vaker de interactiviteit tussen informatie op de website en informatie op het wachtkamerscherm. Uiteraard faciliteren wij de wisselwerking tussen beide elementen.

Ontdek de mogelijkheden
image[2].jpg

Content

Content is de sleutel tot impact!

Op maat gemaakte content geeft de WAUW factor. Met name bij het tonen op moderne Narrowcasting displays. Het maken van mooie content is iets dat wij heel graag doen bij Infinity Media. We luisteren, stellen vragen en gaan vervolgens voor je aan de slag. Het resultaat eindigt met: WAUW. Beloofd!

Ontdek de mogelijkheden
ed.png

Aanmeldsystemen

Wij zien een groeiende behoefte aan het doorverwijzen van mensen in gebouwen. Het gebruik van een aanmeldzuil in combinatie met digitale bewegwijzering zorgt ervoor dat mensen vlot hun weg kunnen vervolgen. Infinity Media regelt het voor je.

Ontdek de mogelijkheden
ed.png

Installatie

Montage & Installatie

Infinity Media Narrowcasting verzorgt de montage van professionele monitoren. Hieronder verstaan wij ook advisering, overleg en uitvoering. We doen het samen en wij beperken de tijd die jij hier aan hoeft te besteden. Consider it done!

Ontdek de mogelijkheden