Demo aanvragen
Oplossingen voor huisartsen

Je wachtkamerscherm is een modern visitekaartje van je praktijk. Als geen ander begrijpen wij het belang van een goed verzorgd wachtkamerscherm. Wij kunnen met en zonder overleg een mooie uitzending voor je maken. Hoeveel of hoe weinig tijd wil je hier aan besteden? Wij kunnen je sowieso helpen en doen dat graag.

Modern, efficiënt en onderscheidend
Inclusief hardware, software én content
Beter bereik op kleinere schaal
img_20220324_134748.jpg
Hoe wij te werk gaan

Wij bezoeken je praktijk, zodat we passend advies kunnen geven. Dit is een prima start voor de verdere organisatie van het wachtkamerscherm. De levering, montage en installatie van de hardware & de software stemmen wij zorgvuldig met je af. Alle benodigde support verzorgen wij vanuit het maandtarief. Wij verzorgen de initiële uitzending en helpen de medewerkers goed op weg met een online training van 1 uur (Dit kan doordeweeks overdag of 's-avonds). Dit heeft als gevolg dat er vanaf de oplevering een mooie uitzending te zien is en dat het beheer gelijk door de medewerkers wordt overgenomen. Met andere woorden: wij nemen de tijd, zodat jij deze aan andere zaken kunt besteden.

Ruime ervaring met wachtkamerschermen

Door onze ruime ervaring in de zorg werken wij reeds jarenlang samen met HIS leveranciers en andere partijen. Daarbij creëren onze eindgebruikers relevante content. In meerdere gevallen is dit algemene content die prima te gebruiken is. Wij stimuleren het delen van content en faciliteren dit. Kortom: wij regelen het voor je!

Wij weten hoe je de boodschap aantrekkelijk verpakt

Onze systemen werken voor jou. Infinity Media helpt je om de communicatie met jouw doelgroep op locatie nog makkelijker en gerichter te maken. Door samen met jou het gesprek aan te gaan, kunnen we onze narrowcasting oplossingen zo inrichten dat deze naadloos aansluiten op jouw wensen en behoeften. Dit zorgt voor een optimale informatiestroom voor de bezoekers of medewerkers van je bedrijf. Zo zijn ze altijd op de hoogte van de meest actuele informatie. Door het efficiënte gebruik van ons systeem, houd je tijd over om aan andere zaken te besteden.